Recreatieteam

Recreatieteam voor de kinderen

Tijdens hun verblijf op Camping de Heidelust zullen uw kinderen zich beslist niet vervelen. Ons recreatieteam biedt het hele seizoen leuke en gevarieerde activiteiten voor jonge en wat oudere kinderen. In het hoogseizoen organiseren wij dagelijks buitenactiviteiten olv Recreatieleider; denk hierbij aan tikspellen, voetbalclinics, trefbal en andere beweeg spellen.

Als het weer een beetje tegen zit, organiseert ons recreatieteam activiteiten als knutselen, spelletjesmiddagen, koekjes bakken, een slaapfeest en film kijken in camping-jeugdhonk Het Heidenest. Sommige activiteiten worden gezamenlijk met de ouders georganiseerd; zoals koken en de beauty-middag.

RECREATIE

Zeer kindvriendelijke omgeving

Ook op momenten dat ons recreatieteam even geen activiteiten verzorgt, is er op Camping de Heidelust genoeg te doen om uw kinderen bezig te houden. Ons kampeerterrein is omgeven door groene velden en bossen waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Daarnaast beschikken wij over een groot zwembad, een apart kinderbadje en een speeltuin.

ACTIVITEITEN 2

Activiteiten voor volwassenen

Natuurlijk hoeven onze volwassen bezoekers zich ook niet te vervelen. Het recreatieteam van Camping de Heidelust biedt een leuk en afwisselend activiteitenprogramma. Wij verzorgen deze activiteiten in samenwerking met onze gasten. Op het gebied van buitenactiviteiten organiseren wij bijvoorbeeld een tennistoernooi, jeu-de-boules toernooi, wandelavonden en fietstochten.

In het hoogseizoen organiseren wij verder bingo- en spelletjesavonden, dartwedstrijden, swingende disco-avonden, Ladies’ en Men’s Night en open podium. Vier keer per seizoen kunt u een actueel programmablad afhalen bij de receptie.

De binnenactiviteiten vinden plaats in onze camping-huiskamer: het gezellige trefpunt voor al onze gasten. Ook overdag kunt u hier gewoon binnenlopen. In de huiskamer kunt u op uw gemak een krantje lezen, wat drinken en een praatje maken met andere bezoekers. Om een hapje te eten kunt u terecht in de naastgelegen eetkamer. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de kinderen of uzelf op een ijsje of friet te trakteren.