Faciliteiten

Uitstekende faciliteiten

Camping de Heidelust is een prachtig gelegen kampeerterrein met alleen jaarplaatsen en is daarbij het gehele jaar geopend. Wij bieden u alle benodigde faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Op ons kampeerterrein vindt u moderne en keurig schoongehouden douches en toiletten; ook voor mindervaliden. Om uw kleding te wassen kunt u terecht in onze wasserette. Zoals u in deze tijd mag verwachten, bieden wij in onze huiskamer en op ons terras gratis wifi internet.

De sportievelingen kunnen zich uitleven op onze tennisbaan. Verder beschikken wij over een jeu-des-boules baan en een speeltuin met familieschommel. Het zwembad is gevuld voor iedereen die een verfrissende duik wil nemen. Vanaf ons terras heeft u een prima uitzicht over het zwembad. Hier en in onze sfeervolle eetkamer kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Andere faciliteiten op ons kampeerterrein:

  • Voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers
  • EHBO en AED aanwezig
  • Verkoop van gasflessen
  • Eigen info kanaal (Frequentie 600,00)

Camping met zwembad

Op ons kampeerterrein in het Brabantse Molenschot, niet ver van Breda, vindt u een heerlijk zwembad. Dit mag met recht een groot bad genoemd worden, waar u op warme zomerdagen heerlijk kunt afkoelen. Bij het zwembad bevindt zich ook een apart kinderbadje. Voor de zonaanbidders is er direct naast het zwembad een mooi grasveld om op te liggen.

Leuke en afwisselende activiteiten

Naast uitstekende faciliteiten biedt Camping de Heidelust ook leuke en afwisselende activiteiten voor jong en oud. In het hoogseizoen staat ons recreatieteam klaar om uw kinderen te vermaken. Is het mooi weer: dan gaan wij buitenspelen of sporten. Bij regen kunnen wij terecht in jeugdhonk Het Heidenest. Hier organiseren wij knutsel- en spelletjesmiddagen.

Ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen. In onze gezellige camping-huiskamer organiseren wij regelmatig leuke activiteiten; zoals bingo-avonden, dartwedstrijden en leuke feestjes. Overdag kunt u altijd terecht in de huiskamer om onder het genot van een drankje uw krantje te lezen of een praatje te maken met andere gasten.