Jaar-, seizoen en toeristenplaatsen

Jaar-, seizoen en toeristenplaatsen beschikbaar

Camping de Heidelust in Molenschot – niet ver van Breda, Oosterhout en Dongen – heeft nog enkele jaar-, seizoen en toeristenplaatsen beschikbaar. Op de jaarplaatsen kunt u uw eigen caravan of chalet neerzetten. Eveneens staan er een aantal caravans op ons terrein te koop.

Wanneer u kiest voor één van onze gunstig gelegen toeristenplaatsen, kunt u hierop uw eigen camper, caravan of tent plaatsen. Al onze plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, water, afvoer en een antennekabel. Op ons terrein kunt u ook een caravan van een particulier huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0161 411413 of door een e-mail te sturen naar campingcentrumheidelust@planet.nl.

1

Uitstekende faciliteiten

De jaar-, seizoen- en toeristenplaatsen op onze camping komen met alle benodigde faciliteiten voor een comfortabele en afwisselende vakantie. Wij beschikken over keurig sanitair (ook geschikt voor mindervaliden) en een moderne wasserette. Daarnaast kunt u gebruik maken van gratis wifi in onze huiskamer en op ons terras. Verder vindt u op ons kampeerterrein een tennisbaan, een jeu-de-boules banen en een speeltuin voor de kinderen. Voor warme zomerdagen mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken.

 

Veel te beleven

Wij organiseren het hele seizoen leuke activiteiten voor jong en oud. Ons recreatieteam verzorgt entertainment voor de kinderen; bij mooi weer in de buitenlucht en bij regen in ons jeugdhonk Het Heidenest. Ook voor volwassenen bieden wij afwisselende activiteiten. In onze huiskamer organiseren wij regelmatig bingo-avonden, dartwedstrijden en leuke feestjes.

Ook in de omgeving is genoeg te doen. Onze camping ligt tussen de prachtige groene velden en bossen van Midden-Brabant. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In de omgeving vindt u gezellige steden als Breda, Oosterhout en Dongen.