Jaarmarkt

 

DSC_3037 DSC_3039 DSC_3043 DSC_3047 DSC_3048

Camping de Heidelust
Heideweg 4
5124 NH Molenschot
Telf. 0161411413
Email receptie@campingdeheidelust.nl.

Camping de Heidelust is de perfecte camping voor het hele gezin. Op onze camping bieden wij alleen seizoensplaatsen aan. Momenteel hebben wij een aantal mooie plekken in de aanbieding. Op ons terrein staan eveneens diverse caravans te koop. Als u alleen gedurende de jaarmarkt in Molenschot wilt verblijven; dan bieden verschillende particulieren op ons terrein caravans te huur aan en hebben wij toeristenplaatsen. Voor meer informatie over jaarplaatsen of de huur van een caravan kunt u bellen met telefoonnummer 0161 411413 of een e-mail sturen naar: receptie@campingdeheidelust.nl.

De faciliteiten op onze camping

Camping de Heidelust biedt alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf in Molenschot. Na een hele dag op de jaarmarkt kunt u heerlijk ontspannen bij ons zwembad. Verder beschikt onze camping over een een tennisbaan, een jeu-de-boules baan en een speeltuin voor de kinderen. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons keurig onderhouden sanitair, onze wasserette en gratis wifi.

In onze sfeervolle eetkamer is iedereen welkom voor een uitgebreide lunch of gewoon een kopje koffie met gebak. Onze eetkamer heeft een mooi terras met uitzicht op het zwembad.

 

Georganiseerde activiteiten

Zelfs op dagen dat er geen jaarmarkt is kunt u zich op onze camping prima vermaken. Gedurende het hele zomerseizoen organiseren wij leuke activiteiten voor jong en oud. Ons animatieteam neemt de kinderen op mooie dagen mee naar buiten, zodat zij heerlijk kunnen uitrazen met sport en spelletjes. Bij slecht weer organiseren wij knutsel- en spelletjesmiddagen in ons camping-jeugdhonk Het Heidenest.

 

Activiteiten voor volwassenen vinden vooral plaats in de huiskamer van Camping de Heidelust. Hier organiseren wij bingo- en spelletjesavonden; maar ook feestavonden als Ladies’ en Men’s Night en swingende disco’s.