Grand Café

Welkom in ons Grand Café

Ervaar echte Brabantse gastvrijheid in het gezellige Grand Café van Camping de Heidelust. In tegenstelling tot veel andere campings is ons Grand Café geen kille snackcorner, maar een knus restaurant met een zonnig terras dat uitkijkt over het zwembad en tennisbaan. Ons restaurant is gedurende het hele seizoen voor iedereen geopend. Veel van onze specialiteiten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten en producten uit de regio.

Naast het restaurant heeft Camping de Heidelust ook een sfeervol Grand Café. Het Grand Caféis alleen in het hoogseizoen geopend. Het Grand Café beschikt over 2 biljarts, 1 poolbiljart, 3 wedstrijd dart borden, ruime rookruimte met afzuiging, 2 grote schermen waar regelmatig voetbal, dart en overige sportwedstrijden op worden uitgezonden. Verder kunt u overdag op uw gemak een krantje lezen, een kopje koffie drinken en andere gasten ontmoeten. ’s Avonds verzorgen wij hier regelmatig activiteiten als bingo- en spelletjesavonden; maar ook georganiseerde feesten als Lady’s Night, disco-avonden, open podium en er staat met regelmatig een live band in het Grand Café.

Het is eveneens mogelijk om het Grand Café af te huren en uw eigen feest te organiseren: de ruimte is ideaal voor familiefeesten, partijen en bruiloften. Ook zijn wij in de mogelijkheid om buffetten te maken/verzorgen. Dit doen wij ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitbaters op telefoonnummer 06-39200642 of een e-mail sturen naar receptie@campingdeheidelust.nl.

kantine

Een echte familiecamping

Camping de Heidelust is de ideale gezinscamping. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het zwembad of in onze speeltuin, terwijl u een kopje koffie drinkt op het terras van ons Grand Café. Samen met uw kinderen kunt u de natuur rond onze camping ontdekken.

Het recreatieteam van Camping de Heidelust verzorgt het hele seizoen  door leuke activiteiten voor jonge en iets oudere kinderen. Bij regen kunnen wij hiervoor altijd terecht in camping-jeugdhonk Het Heidenest. Bij mooi weer gaan wij natuurlijk wel de deur uit om in de buitenlucht te spelen en te sporten.