Kantine

Welkom in onze kantine

Ervaar echte Brabantse gastvrijheid in de gezellige kantine van Camping de Heidelust. In tegenstelling tot veel andere campings is onze kantine geen kille snackcorner, maar een knusse eetkamer met een zonnig terras dat uitkijkt over het zwembad en tennisbaan. Onze eetkamer is gedurende het hele seizoen voor iedereen geopend. Veel van onze specialiteiten zijn huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten en producten uit de regio.

Naast de eetkamer heeft Camping de Heidelust ook een sfeervolle huiskamer. De huiskamer is alleen in het hoogseizoen geopend. De huiskamer beschikt over 2 biljarts, 1 poolbiljart, 3 wedstrijd dart borden, ruime rookruimte met afzuiging, 2 grote schermen waar regelmatig voetbal, dart en overige sportwedstrijden op worden uitgezonden. Verder kunt u overdag op uw gemak een krantje lezen, een kopje koffie drinken en andere gasten ontmoeten. ’s Avonds verzorgen wij hier regelmatig activiteiten als bingo- en spelletjesavonden; maar ook georganiseerde feesten als Lady’s Night, disco-avonden, open podium en er staat met regelmatig een live band in de huiskamer.

Het is eveneens mogelijk om de huiskamer af te huren en uw eigen feest te organiseren: de ruimte is ideaal voor familiefeesten, partijen en bruiloften. Ook zijn wij in de mogelijkheid om buffetten te maken/verzorgen. Dit doen wij ook op locatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eus of Jacky op telefoonnummer 0161 411413 of een e-mail sturen naar receptie@campingdeheidelust.nl.

kantine

Een echte familiecamping

Camping de Heidelust is de ideale gezinscamping. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in het zwembad of in onze speeltuin, terwijl u een kopje koffie drinkt op het terras van onze kantine. Samen met uw kinderen kunt u de natuur rond onze camping ontdekken.

Het recreatieteam van Camping de Heidelust verzorgt het hele seizoen  door leuke activiteiten voor jonge en iets oudere kinderen. Bij regen kunnen wij hiervoor altijd terecht in camping-jeugdhonk Het Heidenest. Bij mooi weer gaan wij natuurlijk wel de deur uit om in de buitenlucht te spelen en te sporten.