Verkoop & verhuur

Verkoop en verhuur stacaravans

Voor verkoop en verhuur van caravans in de omgeving van Oosterhout en Breda, kunt u terecht bij Camping de Heidelust in Molenschot. Op dit moment staan diverse caravans op ons terrein te koop. Ook zijn er een aantal plaatsen vrij waar u uw eigen caravan of chalet kunt plaatsen.  Wilt u een nieuw chalet dan is dit ook bij ons mogelijk. Voor meer informatie over de verkoop en verhuur van caravans kunt u bellen naar telefoonnummer 0161 411413 of een e-mail sturen naar receptie@campingdeheidelust.nl.

Wij vinden het belangrijk dat al onze gasten zich thuis voelen. Met dit doel hebben wij in 2008 een duidelijk campingregelement opgesteld. Zo weten al onze gasten wat zij kunnen verwachten en waar zij rekening mee dienen te houden. Zo is er maximaal één hond toegestaan op het kampeerterrein.

Genoeg te beleven

Onze camping biedt alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Op ons kampeerterrein vindt u modern en schoon sanitair, een wasserette en gratis wifi in onze huiskamer en op ons terras. Verder kunt u gebruik maken van het zwembad, de tennisbaan en een jeu-de-boules banen. In onze gezellige eetkamer of op ons zonnige terras kunt u overdag terecht om wat te eten en te drinken. Wij organiseren het hele seizoen leuke en afwisselende activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Informeer snel naar de verkoop en verhuurmogelijkheden van caravans op Camping de Heidelust en bereid uzelf voor op een heerlijke zomer.